Totalul afișărilor de pagină

Tara lui zero lei-colectie din "prelucrarile foto" ale vremii

Blogul unui pensionar care "moare de bucurie" ca i se impoziteaza pensia cu 16% si scapa de "speranta" de a trai prea mult...sub domnia lu' "chioru si ai lui'...cu toata "asigurarea de sanatate" care s-a inventat pentru a-i mai lua din pensie inca 5,5%..."manca-i'ar" sanatatea noastra"...

miercuri, 11 august 2010

-Orchestra nenorocirii neamului...lipseste popa al mare...

Motto: Pă ei licăăă pă ei băăă...(nostradama)



























* Din maretili realizarii ale iepocii noastre basiste-sti!*

 



-Astia au inceput sa cante fals...am incurcat-o rau cu ei.Ce partitura le-am dat eu si uite la ei cum o lalaie...











 

3 comentarii:

  1. -popa al mare lipseste pentru ca are picioru' in ghips,ca prea sia bagat picioru' in toate alea-afaceri-de nu mai stii ce aia popa si ce e ala samsar.iese cleentu' d'an carciuma si se pisa in usa bisericii,ca wc public nu mai e.acolo s-a facut discoteca.pe unde a lasat Dumnezeu o oaza de verdeata,popa al mare si ciracii lui au descoperit ca aia era proprietatea sfantului nu stiu care,venit sa ne fericeasca pe noi...
    -e in Constanta unu'-zambatu i se zice- care a gasit si oasele celor mai tari sfinti si acolo a proptit o cruce si pe ai lui.
    -vrei verdeata,mergi cu carca plina-ca la nasu'- si dai "domnului" tot felul de bunatati-mai ales bani- ca sa te ierte si ei sa-si ia cate o "masinuta",sa-si mai construiasca o vilisoara.asa cat sa se simta coana preoteasa bine,ca altfel ii rupe gatul in bataie ca aluia de pe la televizor.vezi ce bine e pe pamant?

    RăspundețiȘtergere
  2. -De trait, traim fiecare dupa cum cam suntem "croiti".Nimeni nu gandeste pentru tine si Dumnezeu iti da dar nu-ti baga si-n traista.

    RăspundețiȘtergere

* Va multumesc si va mai astept cu placere *

Arhivă blog